تاریخ : سه شنبه 23 آبان 1402

تجمع کادر درمان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده علوم پزشکی سراب، قبل از ظهر امروز گروهی از پزشکان، اساتید، دانشجویان، کادر درمانی و فوریت های پزشکی با تجمع در محیط بیمارستان و سر دادن شعارهای اعتراضی، خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی اعلام کردند.
دکتر اکبر نادی رئیس محترم دانشکده علوم پزشکی سراب در حاشیه این تجمع با بیان اینکه وظیفه اخلاقی و شرعی هر فردی اقتضا می کند که نفرت و انزجار خود را از جنایات رژیم غاصب اسرائیل اعلام دارد، گفت: جامع سلامت شهرستان سراب آماده کمک و همراهی با مردم بی دفاع فلسطین می باشد.
دکتر مهدی متفکر آزاد رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) سراب در مصاحبه با خبرنگار مفدا گفت: اگر فرعون توانست با کشتن کودکان از ظهور و انقلاب حضرت موسی پیامبر جلوگیری کند، امروز رژیم صهیونیستی می تواند خود را از طوفان مردم فلسطین برهاند. وی افزود: پزشکان بیمارستان امام خمینی (ره) سراب و کادر درمانی آمادگی کامل دارند تا به محض مساعد شدن شرایط اعزام راهی غزه شوند.
دکتر نیما جدیدیان معاون آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی سراب نیز اعلام کرد: دانشجویان دانشکده علوم پزشکی با برگزاری مراسمات مختلف با کودکان مظلوم غزه اعلام همدردی می کنند.
سعیده آل طه یکی از پرستاران شاغل در بیمارستان امام خمینی سراب نیز نفرت و انزجار خود را از به شهادت رسیدن همکاران خود در بیمارستان های غزه اعلام داشت.