تاریخ : شنبه 5 اسفند 1402

تاکید شهردار سراب بر همکاری و همراهی با دانشجویان خوابگاهی

شهردار سراب بر همکاری و همراهی با دانشجویان خوابگاهی درراستای ارتقا خدمات رفاهی تاکید کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سراب ،محمدرضا علیپور درحاشیه دیدار مدیر دانشجویی و فرهنگی و نمایندگان فعالان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی سراب گفت:شب و روز پرتلاش هستیم تا با جذب منابع و ارتقا بهره وری مناطق تفریحی و فرهنگی شهر سراب را توسعه دهیم .وی خاطر نشان کرد:با وجود تنگناهای مالی شهرداری سراب طی سال جاری توانسته است تا ناوگان خودرویی خود را به ماشین های سنگین و نیمه سنگین مجهز نمایید و فضای پارک در مناطق مختلف را افزایش دهد.وی بر همراهی و همکاری مجموعه مدیریت شهری درجهت ارتقا خدمات رفاهی دانشجویان تاکید کرد.