تاریخ : چهارشنبه 1 فروردين 1403

پیام دکتر نادی به مناسبت آغاز سال نو

دکتراکبرنادی رییس دانشکده علوم پزشکی سراب به مناسبت آغازسال جدیددر پیامی نوشت :سال ۱۴۰۲ را با تمام تلخی و شیرینی هایش به پایان رساندیم وسال جدید را آغاز کردیم

سالی که گذشت همکاران حوزه سلامت درتمام حوزه ها اهتمام و تلاش گسترده ای برای انجام خدمات و ارتقا سطح فرهنگ و اگاهی های مردم درحوزه سلامت و درمان و تسکین الام و بیماریهای شهروندان به عمل اوردند واستادان اموزشی ما نیز با اشاعه علم و دانایی به دانشجویان  به بهترین نحو ممکن خدمترسانی کردند و در این سال شاهد به بارنشستن زحمات و تلاش های مجموعه همکاران  و مسئولان محترم در بسیاری از حوزه ها بودیم که بی شک نقطه عطفی در تحول حوزه سلامت شهرستان می باشد.
افتتاح بخش ام آرای و ماموگرافی و افتتاح یا آغاز به کار  و تداوم بی وقفه احداث و تجهیز ۱۸ پروژه عمرانی بهداشتی درمانی واموزشی را دراین سال داشتیم.
؛سیستم سلامت با همت همکاران عزیز به سرافراری از آزمون های خطیر گذرکرد   .و بارقه امید زنده شدو به حول و قوه الهی و به مدد همکاران با تدبیر و تلاش تاکنون به نحو مطلوبی خدمات ارائه شده  و خداوند شاهد همه ماست. امسال که از طرف مقام عظمای ولایت سال جهش تولید با مشارکت های مردمی نامگذاری شده وظیفه ما را در جذب مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی و تعاونی در طرح های حوزه سلامت و بهداشت و مراکز دانش بنیان مضاعف ساخت که امیدواریم بتوانیم دراین مسیر قدم های مثبتی برداریم .

باردیگر عید نوروز و فرارسیدن سال نو و نیز ماه مبارک رمضان  را خدمت همکاران و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی تبریک می گویم .موفق و سربلند باشید.